Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 castagne cotte e pelate
- 50 g di pane bianco raffermo
- 500 g di funghi misti
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 8 fettine di lonza di maiale sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cipolla in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2302.3 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 Min
Involtini di manzo con salsa ai frutti rossi (per 2 persone)
30 Min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 Min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1 Std. 5 Min
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55 Min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20min