Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 castagne cotte e pelate
- 50 g di pane bianco raffermo
- 500 g di funghi misti
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 8 fettine di lonza di maiale sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cipolla in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2302.3 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Polpettone allo speck con pere
1h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Funghi champignon ripieni
1hod. 5min
Involtini mare e monti
1 Std. 10 Min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 Min
Rollè di pollo e radicchio
45 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min
Filet mignon con porcini e castagne
1 Std. 30 Min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55min