Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 castagne cotte e pelate
- 50 g di pane bianco raffermo
- 500 g di funghi misti
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 8 fettine di lonza di maiale sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cipolla in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2302.3 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Polpette in salsa di zucca con funghi
55min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1h
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1h
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1h 30min
Medaglioni di carne con patate
45 min
Involtini di tacchino con riso basmati
40 min
Tacchino con ripieno all'uva
1h 30min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30min
Polpettone allo speck con pere
1h