Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di sgombro (1000 g circa), puliti, deliscati e aperti a libro
- 300 g di acqua
- 300 g di aceto di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 35.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Orata al sale
40 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5 menit
Baccalà, patate e funghi
45 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Dentice agli agrumi
45 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Alici alla Reggina
45 min
Carciofini sott'olio
721h 30min