Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di sgombro (1000 g circa), puliti, deliscati e aperti a libro
- 300 g di acqua
- 300 g di aceto di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 35.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spigole all'acqua pazza
30min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Alici ripiene al Varoma
50min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalá alle olive
25min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Calamari alla marchigiana
35 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h