Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di sgombro (1000 g circa), puliti, deliscati e aperti a libro
- 300 g di acqua
- 300 g di aceto di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 35.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Triglie con marinata di capperi e olive
1 godz.
Alici ripiene al Varoma
50 min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Sarde a beccafico
35 min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1 godz.
Spigole all'acqua pazza
30 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Triglie in salsa piccante
30 min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min
Carciofi ripieni
50 min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min