Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maltagliati
- 200 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 5 foglie di salvia fresca
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di acqua
Salsa pomodori e mandorle
- 25 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di pomodorini ciliegia
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 92.3 g
- Vetten
- 39.6 g
- Vezels
- 11.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 Min
Maltagliati in crema di carote e speck
40 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 Min
Vermicelli di scammaro
30 Min
I tacconi allo sgagg
2h
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min