Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di baccalà ammollato e dissalato (600 g circa)
- 320 g di patate, pelate e a fette sottili (2 mm circa)
- 160 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di maggiorana secca
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 27.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Moscardini al limone
30 min
Baccalà alla livornese
35 min
Seppie in zimino
40 Min
Farro con seppie e verdure
35 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 Min
Zuppa di baccalà
1hod.
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 Min
Cime di rapa stufate
55 Min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 min
Baccalá alle olive
25min