Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 1 rametto di timo fresco intero
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 1 pizzico di sale
- 100 g di latte
- 30 - 50 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 29.9 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min
Torta salata champignon e provola
1 Std. 5 Min
Sfogliata ai funghi
1h 40 min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1h 10min
Paccheri filanti al gratin
1h 35min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Gratin di patate
50 Min
Lasagne di zucca
1 Std.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h