Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 1 rametto di timo fresco intero
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 1 pizzico di sale
- 100 g di latte
- 30 - 50 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 29.9 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10 min
Torta salata champignon e provola
1h 5 min
Frico
1h
Parmigiana di patate
2h
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1sa 35 dk
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1h 20 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 min
Lasagne ai funghi
2h