Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette sottili
- 370 - 390 g di farina tipo 00
- 70 g di yogurt greco bianco
- 2 cucchiaini di sale
Condimento al prosciutto crudo
- 20 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 70 g di cipolla rossa a listarelle
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di cubetti di prosciutto crudo
- 200 g di yogurt bianco naturale
Terminare la preparazione
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Pizza stile Chicago
4h 10min
Risotto melone e speck
40 min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1h 30min
Spaghetti al vino rosso
30 min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1 Std. 20 Min
Tagliatelle mele e speck
1h
Gnocchi alle mandorle
1h 40min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Trofie yogurt e gamberetti
20 min
Gnocchi alla sorrentina
1h 25min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min