Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di pesce misto per zuppa (pescatrice, seppie, calamari, scorfano, gallinella ecc.)
- 20 g di sedano a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 70 g di cipolla a pezzi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 acciughe fresche
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 peperoncino rosso piccante
- 20 cozze fresche pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amatriciana con cozze
55min
Crauti e pollo marinato alla paprica
45min
Spaghetti con la bottarga
25 min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Geen beoordelingen
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Zuppa del pescatore
50min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30 min