Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di pesce misto per zuppa (pescatrice, seppie, calamari, scorfano, gallinella ecc.)
- 20 g di sedano a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 70 g di cipolla a pezzi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 acciughe fresche
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 peperoncino rosso piccante
- 20 cozze fresche pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Zuppa di pesce misto
40 min
Lonza, salsicce e cipolle
50 min
Coda di rospo all'andouille
1h 20min
Spezzatino di guancia e ceci
3h 50min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Crauti e pollo marinato alla paprica
45 min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1h 30min
Cous cous di pollo speziato
30 min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min