Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di pesce misto per zuppa (pescatrice, seppie, calamari, scorfano, gallinella ecc.)
- 20 g di sedano a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 70 g di cipolla a pezzi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 acciughe fresche
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 peperoncino rosso piccante
- 20 cozze fresche pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpetti all'inferno
40min
Polpo in rosso
35min
Polpette di cozze alla spezzina
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10 min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Agnello al vino
40min
Coniglio all'ananas e vaniglia
1h
Manzo alla borgognona
1 godz. 35 min
Pescatrice ai pomodorini
1h