Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 fette di petto di pollo (circa 500 g)
- 100 g di spinaci freschi in foglia
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 70 g di ricotta fresca
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 50 g di cipolla a metà
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 260 g di birra
- 230 g di brodo vegetale
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35 min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Rollè di tacchino e carote con patate
35 min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Involtini al pomodoro
55 Min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50 min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Petto di pollo con crema di zucchine
40 min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35 min