Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di olio di oliva leggero
- 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio
- ½ - 1 peperoncino secco piccante
- 200 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 8 - 10 pomodori ciliegino
- 2 cucchiai di pinoli tostati
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Alici ripiene
50min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalá alle olive
25 Min
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min