Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 25 g di aceto bianco
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 2 cucchiai di latte
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 30 g di pinoli
- 10 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 581 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene light
1h
Carciofi all'aceto light
45min
Melanzane trifolate
40min
Carciofi trifolati
30min
Carciofi alla maremmana
40min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10min
Carpaccio di melanzane
45min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1h
Dentice agli agrumi
45min
Polpo in rosso
35min