Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 25 g di aceto bianco
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 2 cucchiai di latte
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 30 g di pinoli
- 10 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 581 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40 min
Peperoni con capperi
40 Min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1h 15min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Fave al guanciale
35 Min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.
Fusilli, carciofi e cacio
40 Min
Carciofi stufati
30 Min
Zucchine alla menta
30 Min
Carciofi trifolati
30 Min
Melanzane trifolate
40 Min