Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1 cotechino precotto (500 g circa)
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di latte
- 40 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 50 g di pangrattato
- 70 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 47.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Manzo all'olio con polentina bianca
3u.
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.
Patate duchessa
1 Std.
Cotechino in crema di lenticchie
50 Min
Uova ripiene di prosciutto
15 Min
"Uccellini scappati"
40 Min
Patate novelle ripiene
1 Std. 5 Min
Cotechino in crema di lenticchie
1 Std.
Purè di patate
50 Min
Seppioline al vino bianco
25min
Salamelle con le verze
1 Std. 5 Min