Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
150
g di pancetta a fette
of 150 g di prosciutto, a fette -
800
g di coscia di tacchino, senza pelle, con l'osso
of 800 g di coscia di pollo senza pelle, con l'osso - 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1300 g di acqua
- 600 g di patate, a pezzi (4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in umido ai funghi
50min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Filetto ai funghi
1h
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Involtini di scottona
1h 10min
Pollo, pancetta e olive
35min
Stufato di agnello con finocchi
55min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1u. 45min
Spezzatino alla birra scura
13h 30 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min