Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
150
g di pancetta a fette
of 150 g di prosciutto, a fette -
800
g di coscia di tacchino, senza pelle, con l'osso
of 800 g di coscia di pollo senza pelle, con l'osso - 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1300 g di acqua
- 600 g di patate, a pezzi (4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 godz. 45 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Pollo alla cacciatora
50min
Fesa di tacchino al curry
1h
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Baccalà, patate e funghi
45 min
Coniglio alla mediterranea
50min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Baccalá alle olive
25min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Polpettone al Varoma con contorno
1 godz. 45 min