Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 150 g di funghi surgelati misti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di pane raffermo, sbriciolato grossolanamente
- 180 g di provola affumicata a cubetti (1 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsiccia e cardoncelli
55min
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Carciofi ripieni
50min
Contorno di funghi cremosi
35min
Melanzane ripiene
1h 30min
Zuccottini di melanzane
45min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4 Std. 15 Min
Peperoni ripieni alla barese
55min
Melanzane ripiene light
1h
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Lasagne ai funghi
2h