Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 150 g di funghi surgelati misti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di pane raffermo, sbriciolato grossolanamente
- 180 g di provola affumicata a cubetti (1 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di porcini
45 min
Polpette di funghi
1h
Sformatini di patate e funghi (vegan)
1h 10 min
Lasagne del boscaiolo
2j 15 menit
Carciofi in agrodolce
30 min
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1h 5 min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Zuccottini di melanzane
45 min
Champignon ripieni al forno
1h
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Sformatini di uova e funghi
40 min
Contorno di funghi cremosi
35 min