Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di piselli surgelati
- 80 g di speck a cubetti
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 120 g di scamorza affumicata a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpettone allo speck con pere
1 Std.
Sformato di riso con brie e cotto
1h 30min
Torta salata di pane
45 Min
Gattò di patate
1h 30min
Torta di crêpes ripiena di carne e spinaci
1ωρ. 20 λεπτ.
Torta di patate e mais
1hod. 50min
Polpettoni di peperoni
1ωρ. 20 λεπτ.
Polpettone in salsa di cipolle
1 Std.
Zucchine ripiene
1ωρ. 10 λεπτ.
Peperoni ripieni
1h 5min