Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di piselli surgelati
- 80 g di speck a cubetti
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 120 g di scamorza affumicata a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min
Rosette al salmone e gamberetti (senza glutine)
2h 5min
Crostata al salame e formaggio (senza glutine)
2 godz. 10 min
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 30 min
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Polpettone vegetariano
1 godz. 30 min
Focaccia di ceci con alici (senza glutine)
45 min
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Torta di patate e mais
1h 50min