Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cosciotto di tacchino, senza pelle (800 g)
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di pancetta affumicata a fette
- 5 rametti di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1300 g di acqua
- 400 g di patate piccole sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1595 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di tacchino e champignon
45 dk
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Pollo alla cacciatora
50min
Spezzatino di manzo con patate
1sa 10 dk
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
1 Std. 15 Min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1 Std. 40 Min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Faraona ai funghi porcini
1sa 10 dk
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1sa
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min