Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di peperoni verdi a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di patata a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 8 fettine di pane
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7322 kJ / 1750 kcal
- Eiwitten
- 66.3 g
- Koolhydraten
- 306.1 g
- Vetten
- 37.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpetti affogati
45min
Polpetti all'inferno
40min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Calamari alla napoletana
40min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Pescestocco alla messinese
30 min
Cozze ripiene
1h 30min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Calamari cipolle e patate
50min
Fagioli con le cotiche
1h 45min