Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglioline di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di pane a cubetti (1 cm)
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di mortadella, in una sola fetta tagliata a pezzi (1 cm)
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2196 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 42.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Girelle integrali al tonno e ceci
8 Std.
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Mezzelune al farro con prosciutto e mozzarella
55min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Brutti ma buoni di patate
55min
Polpette di tonno e ricotta
20 Min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Polpettone di tonno
35min