Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglioline di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di pane a cubetti (1 cm)
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di mortadella, in una sola fetta tagliata a pezzi (1 cm)
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2196 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 42.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di tonno
35 Min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20min
Polpettone ricotta e tonno
45 dk
Polpette di tonno e ricotta
20min
Polpettone di purè di patate e carne
1sa
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4sa 40 dk
Brutti ma buoni di patate
55 Min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1sa 10 dk
Polpette di ricotta
50min
Crostoni alla salsiccia
15min
Svizzere di pollo
35 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min