Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pera, sbucciata e a tocchetti (2 cm circa)
- 2 cucchiai di Cognac
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di pancarré a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 550 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 150 g di speck a fette
- Parmigiano Reggiano grattugiato q.b. per spolverizzare
- 100 g di mozzarella, scolata e a fette
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1586 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1h
Polpettone in crumble fragrante
1h
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45 min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1h
Polpettone in crosta
1h 10min