Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di pesce misto per zuppa, pulito e lavato (gallinella, triglie, calamari, seppie, coda di rospo, vongole, cozze, canocchie)
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 spicchi di aglio
- 1 cipolla piccola, da 50 g circa
- 1 peperoncino, senza semi
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 400 g di pomodori pelati - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 10 g di aceto di vino
- 1 pizzico di sale
- 8 fette di pane
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5096 kJ / 2128 kcal
- Eiwitten
- 134.4 g
- Koolhydraten
- 250.9 g
- Vetten
- 72.1 g
- Vezels
- 17.6 g
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Anguille in umido
40min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Sarde in saor
25 Std.
Zuppa di pesce misto
40min
Oranais all'albicocca
1h 35min
Pacchetti di tacchino con friggione
1 Std. 30 Min
Brodetto alla triestina
1h