Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina di mais
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di calamari freschi puliti e a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti
- 60 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di besciamella
- 100 g di provola, in pezzi
- Voeding
- per 12 pezzi
- Calorieën
- 12552 kJ / 3000 kcal
- Eiwitten
- 120.1 g
- Koolhydraten
- 376.1 g
- Vetten
- 123.3 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon con porcini e castagne
1h 30min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Brodetto alla triestina
1h
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Involtini mare e monti
1h 10 min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1sa 35 dk
Fagottini al profumo di mare
1 Std. 40 Min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1h 10 min
Éclair alla crema di limone
4h
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30 min
Involtini di spigola
40 min