Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina di mais
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di calamari freschi puliti e a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti
- 60 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di besciamella
- 100 g di provola, in pezzi
- Voeding
- per 12 pezzi
- Calorieën
- 12552 kJ / 3000 kcal
- Eiwitten
- 120.1 g
- Koolhydraten
- 376.1 g
- Vetten
- 123.3 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Mousse di baccalà
45 min
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Timballini di riso venere con salsa di zucca
1h 30min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min