Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 320 g di acqua
- 10 g di sale
- 600 g di farina di grano duro
-
15
g di lievito di birra fresco
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
Farcitura
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di peperoni gialli a pezzi (1-2 cm)
- 80 g di peperoni rossi a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di zucchine a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di melanzane a pezzi (1-2 cm)
- 300 g di funghi champignon affettati
- 1 cucchiaino di sale
- 4 - 6 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Pizza alle verdure
2 Std. 5 Min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min