Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 3 spicchi di aglio, senza anima
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 2 peperoncini secchi piccanti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di crostacei misti (scampi e canocchie)
- 300 g di seppie, pulite e ad anelli
- 150 g di peperone rosso, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
-
400
g di pomodori maturi, a tocchetti (2 cm circa)
of 400 g di pomodori pelati - 500 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 500 g di molluschi conchigliferi (cozze e vongole), spurgati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 19.9 g
Alternatieve recepten
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Brodetto romagnolo
50 min
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 min
Brodetto alla triestina
1 Std.
Zuppa di pesce misto
40 Min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1 godz. 15 min
Mariola calabrese
50 min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1h 20 min
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.
Cacciucco
1h 20 min
Brodetto di Fano
1 Std.