Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 3 spicchi di aglio, senza anima
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 2 peperoncini secchi piccanti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di crostacei misti (scampi e canocchie)
- 300 g di seppie, pulite e ad anelli
- 150 g di peperone rosso, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
-
400
g di pomodori maturi, a tocchetti (2 cm circa)
of 400 g di pomodori pelati - 500 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 500 g di molluschi conchigliferi (cozze e vongole), spurgati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 19.9 g
Alternatieve recepten
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Arroz de marisco
1h 10 min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1h 20 min
Zuppa di pesce misto
40min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Arancini ai frutti di mare
2h
Brodetto di Fano
1h
Caldo freddo di risotto al baccalà
1h 20 min
Amatriciana con cozze
55min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min