Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Ragù
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolle a pezzi
- 70 g di sedano a pezzi
- 70 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di carne di manzo trita
- 400 g di carne di maiale trita
- 70 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di burro a pezzi + q.b.
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta secca tipo lasagne (circa 12 fogli da 10x20 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Frittelle di patate
45min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30min
Proibition punch
10 min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Vol-au-vent leggeri
2h 30 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Pasta all'americana con pollo e salsa BBQ
45min
Torta party-pops
2h 10min
Pasta alla bagossa
50min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1h 20 min
Verdurine in sfoglia
1h