Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Ragù
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolle a pezzi
- 70 g di sedano a pezzi
- 70 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di carne di manzo trita
- 400 g di carne di maiale trita
- 70 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di burro a pezzi + q.b.
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta secca tipo lasagne (circa 12 fogli da 10x20 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1u. 15min
Lasagna classica (senza lattosio)
1h 45min
Fileja al ragù
3 Std.
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Lasagne all'amatriciana
2h
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Pasticcio di tortellini
1h 30min
Cornish Pasty
1h 30min
Tagliolini stracciatella e speck
1 Std. 5 Min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10min
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2 Std. 50 Min