Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Ripieno
- 5 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di spinaci in foglia surgelati
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 150 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 500 g di carne trita mista
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
Crêpes
- 120 g di burro + q.b.
- 750 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 701 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittatine agli spinaci ripiene
45 Min
Burger di pollo panato e melanzane
1h 10 min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 min
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40 min
Medaglioni di carne con patate
45 Min
Cassata siciliana
6h 35min
Piccole cassatine al forno
2j
Torta dacquoise al pistacchio
50 menit
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2j 30 menit
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1j 25 menit
Vastedda cu sammucu di Troina
2j 30 menit
Crêpes ai funghi
1h 50min