Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Ripieno
- 5 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di spinaci in foglia surgelati
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 150 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 500 g di carne trita mista
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
Crêpes
- 120 g di burro + q.b.
- 750 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 701 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 min
Torta salata di merluzzo e spinaci
2h 30 min
Calzone dolce di ricotta
1h 40min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15min
Fanzelto di patate
35min
Torta salata lucana
1hod. 10min
Petto di pollo ripieno alla ricotta e risotto al pomodoro
1h 5 min
Pasticcio di tortellini
1h 30min
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8h
Crocchette di tonno
10 Std.
Lasagna di zucchine
2hod.