Tagliatelle con salsa alla melagrana

Tagliatelle con salsa alla melagrana

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
5 porzioni

Ingrediënten

  • 1 cucchiaio di farina tipo 00
  • 300 g di carne di coniglio tritata grossa
  • 1 scalogno a pezzi
  • 50 g di burro a pezzi
  • 200 g di vino bianco secco
  • 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
    1 cucchiaino di dado per brodo di carne
  • 1 pizzico di pepe
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 melagrana i chicchi sgranati
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 999.1 mg
Eiwitten 23.5 g
Calorieën 2131 kJ / 509.3 kcal
Vetten 14.9 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 63.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...