Cassola cagliaritana

Cassola cagliaritana

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 rametto di basilico fresco le foglie lavate
  • 2 spicchi di aglio senza anima
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b
  • 500 g di molluschi cefalopodi misti (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari), puliti e a pezzi
  • 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze), spurgati
  • 250 g di pomodori sardi a pezzi
    250 g di passata di pomodoro, sardi a pezzi
  • 100 g di vino bianco secco tipo Vermentino
  • 500 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di acqua
  • 12 fogli di pane carasau

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 52.7 g
Calorieën 2431 kJ / 581 kcal
Vetten 23.2 g
Koolhydraten 43.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...