Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pomodoro a pezzi (circa 2-3 cm)
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (circa 2-3 cm)
- 50 g di cipolla bianca in fette sottili
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 1500 g di polpo fresco eviscerato
- 500 g di acqua
- 50 g di succo di limone, preferibilmente biologico, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 40.2 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1h 30min
Polpetti affogati
45min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2h 25min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Calamari ripieni
1h 30min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min