Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ - 1 spicchio di aglio a piacere (optioneel)
-
350
g di fave fresche sgranate
of 350 g di fave surgelate decongelate - 300 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 450 g di farina di forza (manitoba)
Farcitura
- 150 g di pecorino a scaglie
- 50 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 100 g di pancetta di maiale a fettine sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 37.3 g
- Koolhydraten
- 91.1 g
- Vetten
- 40.8 g
- Vezels
- 8.6 g
Alternatieve recepten
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1小时
Pizza ai peperoni
1hod. 55min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Crostello
4u.
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Millefoglie pepe e origano
4 Std. 30 Min
Focaccia alle alici
1hod. 55min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Focaccia di patate
2h 50min
Fagotto napoletano
2小时 15 分钟
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min