Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ - 1 spicchio di aglio a piacere (optioneel)
-
350
g di fave fresche sgranate
of 350 g di fave surgelate decongelate - 300 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 450 g di farina di forza (manitoba)
Farcitura
- 150 g di pecorino a scaglie
- 50 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 100 g di pancetta di maiale a fettine sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 37.3 g
- Koolhydraten
- 91.1 g
- Vetten
- 40.8 g
- Vezels
- 8.6 g
Alternatieve recepten
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Vastedda cu sammucu di Troina
2 Std. 30 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.