Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di basilico fresche, lavate + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 2 uova medie
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 1000 g di tartufi di mare, spurgati e lavati (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 godz.
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min
Charlotte al pandoro e spumante
4hod. 50min
Arroz de marisco
1h 10min
Pappardelle al ragù di agnello
1 godz.
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55min
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5hod.
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 Std. 40 Min
Favata sarda
1 godz.
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 Std. 45 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min