Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 220 g di cipolle, a metà
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 150 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di panna da cucina (circa 18% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozze al vino bianco
40 min
Cozze alla Medoc
50 min
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Geen beoordelingen
Pepata di cozze
55 min
Cozze allo zafferano
55 min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 min
Penne con le cozze
1h
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Agnello in umido
1 godz. 20 min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min