Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 220 g di cipolle, a metà
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 150 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di panna da cucina (circa 18% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozze alla Medoc
50min
Pepata di cozze
55min
Zuppa di aragosta
1 godz.
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Astice in bella vista
1 godz. 15 min
Marinatura alla birra
15 min
Salsa cocktail
10 min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Cozze allo zafferano
55min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 min
Cozze al vino bianco
40 min
Amatriciana con cozze
55min