Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 280 g di acqua
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (vedere varianti)
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0 +q.b.
- 10 g di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodori maturi a metà
- 5 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- semola di grano duro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia con patate e rosmarino
2u. 35min
Pizza di patate alle verdure
2h
Focaccine con scarola
50 Min
Panada sarda
2h 55min
Focaccia pere e gorgonzola
1 Std. 55 Min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 Min
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1 Std. 10 Min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min