Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 160 g di grissini
- 90 g di burro morbido a pezzi
Crema
- 50 g di pistacchi salati sgusciati
- 120 g di mortadella a fette + q.b. per guarnire
-
100
g di panna (min. 30% di grassi)
of 100 g di latte intero - 20 g di Cognac
- 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 500 g di stracchino a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2222 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 42.7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con tre mousse
2h
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 Std.
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Muffin speck e caciocavallo
45min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 Std.
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Cheesecake al pesto genovese
9 Std.
Colomba salata mortadella e pistacchi
1h
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h