Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Panini all'olio
3h 10min
Nodini alle olive
4h 30min
Filone saporito
5h 20min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Pagnotte turche
2h 20min
Mantovanine
2h 45 min
Grissini torinesi
1h 35 min