Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min.
Mantovanine
2sa 45 dk
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Nodini alle olive
4sa 30 dk
Pane di patate
3h
Focaccia alle cipolle
2óra 20p
Pane alle olive
2óra 20p
Pagnotte turche
2óra 20p
Nodini mediterranei
3h 50min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Ciabattine veloci
3h 10min