Filoncini alla cipolla

Filoncini alla cipolla

4.9 111 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 50min
10 pezzi

Ingrediënten

  • 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di zucchero di canna
  • 230 g di acqua
  • 1 cucchiaino di miele
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 1 + q.b.
    500 g di farina tipo 00, + q.b.
  • 10 g di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 6 g
Calorieën 878 kJ / 210 kcal
Vetten 4 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...