Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di mortadella a cubetti
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- ½ gambo di sedano
- 1 carota
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 100 g di lonza di maiale a pezzi
- 70 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 250 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- brodo di pollo q.b. per la cottura
- Parmigiano reggiano q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4337 kJ / 1036 kcal
- Eiwitten
- 70 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 44.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crescia sfogliata urbinate
1h 30 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30 min
Zuppa imperiale
1óra
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2óra 30p
Tortellini in brodo
1h 20min
Pastaragia
25 Min
Tortelli verdi
3h 30 min
Ciambella romagnola
1óra
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Gnocchi al sugo di anatra
2óra
Passatelli
45 min
Tigelle
3h 50min