Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 70 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 350 g di carne di manzo, tipo noce o primo taglio
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 700 g di brodo di carne
- 100 g di prosciutto cotto a listarelle
- 200 g di verza a listarelle
- 1 uovo
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- brodo di carne q.b. per raggiungere 300 g di sugo di cottura (optioneel)
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 27.1 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
25h 30min
Antipasto piemontese
25 min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35min
Pansoti in salsa di noci
2h
Mini bonet
2h
Agnolotti del plin
10h 30min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Sardenaira alla sanremasca
3 godz. 10 min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Polenta concia alla valdostana
1h 40 min.