Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle

Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle

4.1 16 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 250 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 500 g di farina tipo 1
  • 10 g di sale
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b.
Composta di cipolle
  • 500 g di cipolle rosse di Tropea
  • 400 g zucchero
  • 2 foglie di alloro fresche lavate e asciugate
  • 1 pezzettino di stecca di cannella
  • 3 chiodi di garofano
  • 50 g di uvetta sultanina
  • 50 g di vino bianco secco
  • 100 g di aceto di vino rosso
  • ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 250 g di mozzarella fiordilatte, scolata e a fette
  • 120 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 100 g di pomodori ciliegino in quarti
  • 50 g di 'nduja

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 37.5 g
Calorieën 4104 kJ / 981 kcal
Vetten 38.4 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 48.2 g
Koolhydraten 121.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...