Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Composta di cipolle
- 500 g di cipolle rosse di Tropea
- 400 g di zucchero
- 2 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 pezzettino di stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- 50 g di uvetta sultanina
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di aceto di vino rosso
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella fiordilatte, scolata e a fette
- 120 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 50 g di 'nduja
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4104 kJ / 981 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 121.3 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 48.2 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pizza frescolina
1h 40min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 godz. 20 min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3u. 10min
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3u. 10min
Focaccine integrali farcite
3h
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4 Std.
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 Std.
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min