Compatibele versies
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 500 g di acqua
- 200 g di asparagi verdi a tocchetti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di cipolla bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 250 g di ricotta (vedere consigli)
Pasta
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 2 uova
- 40 - 45 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 30 g di burro
- 2 tuorli sodi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1729.7 kJ / 413.4 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes ai carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1 Std. 50 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2 Std.
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1 Std. 20 Min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 godz. 35 min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Crostata all'amarena
2 Std.
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 Min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min
Crêpes al radicchio e carciofi
1 Std. 50 Min