Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Ciambella ciociara
3h
Pane tipo ciabatta
26h
Pagnotta dolce all'olio di oliva
3h
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pizza di pasqua dolce
3h
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane toscano con lievito madre
5h
Lievito madre
72h 15min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min