Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- burro q.b.
- farina q.b.
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 70 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di mandorle
Farcitura
- 200 g di confettura di albicocche
Terminare la preparazione
- 50 g di acqua
- 60 g di zucchero
- 90 g di sciroppo di glucosio
- 50 g di latte condensato
- 1 foglio di gelatina (circa 6 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- 90 g di cioccolato bianco a pezzi
- 30 g di cioccolato fondente a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 Std.
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2 Std.
Torta cappuccino
2 Std.
Torta brulée
11 Std.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Torta magica al cacao e arancia
4h
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Torta di ricotta
50 Min
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1h 5min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min