Compatibele versies
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema al gianduia
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 150 g di cioccolato gianduia a pezzi
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Biscotto
- 50 g di zucchero
- 40 g di nocciole sgusciate
- 15 g di farina tipo 00
- 10 g di burro fuso
- 1 albume
Salsa al caramello
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 bicchiere
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 39.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti cuore morbido al caramello
2ωρ. 40 λεπτ.
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7ωρ.
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5 Std. 10 Min
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1ωρ. 10 λεπτ.
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45 Min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1hod. 50min
Bicchierini di cioccolato con mousse cappuccino
3 Std. 30 Min
Coppette biscotto
20 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Bon bon ripieni di toffee
2h 30min
Baci di dama
1h 30min