Compatibele versies
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema al gianduia
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 150 g di cioccolato gianduia a pezzi
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Biscotto
- 50 g di zucchero
- 40 g di nocciole sgusciate
- 15 g di farina tipo 00
- 10 g di burro fuso
- 1 albume
Salsa al caramello
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 bicchiere
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 39.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan ai quattro formaggi
1h
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4hod. 30min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 Std.
Bavarese al mandarino
4 godz. 45 min
Cheesecake cotta alle fragole
1 Std. 30 Min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Crostata al tiramisù
3 Std. 15 Min
Cheesecake marmorizzata
8h 30min