Compatibele versies
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema al gianduia
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 150 g di cioccolato gianduia a pezzi
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Biscotto
- 50 g di zucchero
- 40 g di nocciole sgusciate
- 15 g di farina tipo 00
- 10 g di burro fuso
- 1 albume
Salsa al caramello
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 bicchiere
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 39.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta
6 godz. 30 min
Patate duchessa
1 Std.
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Bianco e nero con noci e miele
3小时 20 分钟
Mini fior di cheesecake
2 Std. 15 Min
Tartufi al cioccolato e crema al Whisky
1h 10min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11 Std. 50 Min
Mousse alla liquirizia
3 Std. 30 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 Min