Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di strutto
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1185.1 kJ / 283.2 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini all'olio
3óra 10p
Mantovanine
2h 45min
Panini al latte
4h 50min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Crackers all'acqua
3h
Pane con farina di mais
5h 5 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Ciabattine
3óra 30p
Grissini torinesi
1h 35min
Crackers al rosmarino
3h
Ciabattine veloci
3óra 10p
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min