Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di strutto
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1185.1 kJ / 283.2 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigelle
3h 50min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Grissini stirati
2 Std.
Mantovanine
2h 45min
Grissini torinesi
1h 35min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Panini al latte
4h 50min
Crostini dorati
4h 30min
Gnocco emiliano
4h 50min
Grissini tricolore
3 Std.
Grissini di farro integrali
3 Std.