Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di zucchero a velo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan Brioche
8h
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Pasta all'uovo
1 godz.
Profiteroles
2 Std.
Savoiardi morbidi
40 min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10óra 40p
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Tortine alla creme brulèe
1h 5min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Éclair alla crema di limone
4h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min