Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Lemon meringue pie
3 Std.
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Crema mousseline
1sa
Chiffon cake al té verde matcha
1sa 10 dk
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Piccole lemon meringue pie
2 Std. 35 Min
Pastéis de nata
1sa
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Bignè a sorpresa
2h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema al burro al cacao
10min