Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Caramello al burro salato
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 2 cucchiaini rasi di fior di sale (Maldon)
- 200 g di zucchero
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
Mousse al caramello e pere
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di acqua
- 25 g di zucchero
- 2 tuorli
- 3 fogli di gelatina (2 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 25 g di burro
- 200 g di pere, sbucciate e a cubetti (1.5 cm)
- 30 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1016 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema chantilly
35 Min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Bignè con crema al pistacchio
3u.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2h
Mini bavaresi alle more
4 godz. 30 min
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2 Std. 30 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min