Compatibele versies
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dacquoise alle nocciole
- 50 g di riso a chicco corto tipo Originario
- 70 g di zucchero
- 80 g di nocciole spellate
- 100 g di albumi
Bavarese alle nocciole
- 50 g di nocciole spellate
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 100 g di tuorli
- 60 g di zucchero
- 1 cucchiaio di Marsala
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Cremoso al cioccolato fondente
- 80 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 30 g di latte intero
- 2 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Glassa al cioccolato
20min
Torta Diplomatica
3 Std.
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5ωρ.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 godz.
Torta alle 3 mousse
5sa 30 dk
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5sa 30 dk
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min