Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frolla alle mandorle
- 65 g di zucchero
- 30 g di mandorle pelate
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 pizzico di sale
Ganache al cioccolato bianco
- 180 g di panna (35% di grassi)
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di frutti di bosco misti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 29.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata classica alla frutta mista
1小时 20 分钟
Crostata alle fragole
2h
Torta cremosa al limone
2 godz. 30 min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 Std. 45 Min
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Biscotti tortina con crema al cioccolato
1h 40min
Tiramisù alle noci e caramello salato
1 Std. 30 Min
Crema per albicocche ripiene
30 Min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 Std. 20 Min
Tortine al cioccolato
1 Std. 25 Min
Torta alle fragole
2h
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15 min