Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frolla alle mandorle
- 65 g di zucchero
- 30 g di mandorle pelate
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 pizzico di sale
Ganache al cioccolato bianco
- 180 g di panna (35% di grassi)
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di frutti di bosco misti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 29.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti cagnolino
2h
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20min
Cappelli della befana
2h
Cheesecake salata alle fragole
2h
Tiramisù alle fragole e cioccolato bianco
1h 40min
Deliziosi al cioccolato
1h 30min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1h 20 min
Treccine alle nocciole
50min
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Torta cassetta di frutta
4 Std. 40 Min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2h
Crostata alla nocciola
2h