Compatibele versies
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 375 di farina di mais
- 375 g farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 5 g di sale
- 1 cucchiaini rasi di peperoncino secco frantumato
- 1 mazzetto di fiori di sambuco secchi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4012 kJ / 959 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 150.1 g
- Vetten
- 35.7 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Focaccia libanese
3 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane cosacco
16h
Pagnotta dolce all'olio di oliva
3h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 Std. 40 Min
Pane al lardo e timo
4h 50min
Pane barese
6h 15min