Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramello salato
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
Crema al mascarpone
- 4 uova (da 60 g)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 100 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 100 g di biscotti savoiardi
-
40
g di liquore al cocco
of 40 g di liquore all'amaretto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2075 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 30.1 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Cremoso al caffè
5h 30min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Topping al cioccolato
25min
Bignè all'amarena
3h
Mousse al caramello salato
5h 30min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Crema Bimby ® alla nocciola
50 min