Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di strutto morbido a pezzetti
- 170 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 170 g di uvetta sultanina
- 170 g di pinoli sgusciati
- 170 g di cedro candito a tocchetti
- 2 cucchiai di semi di anice
- burro q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1892 kJ / 451.9 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 64.1 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 3.4 mg
Alternatieve recepten
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Castagnole
1 Std. 20 Min
Maritozzo romano
11h
Ciaramicola
1 Std.
Torta al testo
1 Std.
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Fave dei Morti
55min
Cantuccini di Prato
1 Std.
Crescia al formaggio
3u. 10min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.