Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di strutto morbido a pezzetti
- 170 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 170 g di uvetta sultanina
- 170 g di pinoli sgusciati
- 170 g di cedro candito a tocchetti
- 2 cucchiai di semi di anice
- burro q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1892 kJ / 451.9 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 64.1 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 3.4 mg
Alternatieve recepten
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2u. 30min
Tozzetti
1u. 30min
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso passito
1u.
Torta al testo
1u.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4u.
Fiadoni
1u.
Zuppa imperiale
1u.
Ciaramicola
1u.
Brodetto di Fano
1u.
Pizza di pasqua dolce
3u.
Maritozzo romano
11 godz.