Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 170 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di strutto morbido a pezzetti
- 170 g di uvetta sultanina
- 170 g di pinoli sgusciati
- 170 g di cedro candito a tocchetti
- 2 cucchiai di semi di anice
- burro q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1892 kJ / 451.9 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 64.1 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 3.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min
Maritozzo romano
11h
Pizza di pasqua dolce
3h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Castagnole
1h 20 min
Ciaramicola
1h
Strangozzi alla nonna Sabina
2h 5min
Crescia al formaggio
3h 10 min
Ciambelline al vino rosso
1h
Ciambella romagnola
1h
Torta al testo
1h