Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Li.co.li.
- 80 g di farina di forza W330
- 80 g di acqua minerale naturale
- 10 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Impasto del pane
- 260 g di acqua minerale naturale
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di farina integrale
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 956.5 kJ / 228.6 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 242.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4u.
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane alla birra (TM6)
4u.
Pane contadino ai cereali
7 godz.
Filone di segale
4u.
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Mezzaluna di pane al farro
3u.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min