Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
of 100 g di prosciutto crudo a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2117 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta all'uovo
1h
Besciamella veloce
15 Min
Salsa tonnata
20 Min
Vitello tonnato
25u. 30min
Pastella per fritti
1h
Frittelle di mele
40min
Vitello tonnato
24h 45min
Pasta sfoglia veloce
2h
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Cappon magro
4h 30min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Agnolotti al brasato
3 godz.