Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
of 100 g di prosciutto crudo a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2117 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo alle castagne
12 Std. 15 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 Min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40 Min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Pastella per fritti
1 Std.
Frittelle di mele
40 Min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Agnolotti al brasato
3 Std.
Sagne chine
1 Std. 40 Min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Semolino dolce
1 Std.
Bonèt
2 Std.